Surunkantaja - rannekoru

28,00

Saatavuus: 26 varastossa

Surunkantaja – rannekoru ENNAKKOMYYNTI (Korut toimitetaan vko 26)

Rakastan entisajan ajatusta surunauhasta. En sitä, että olisi vain joku tietty aika surra, vaan sitä rohkeaa ihmistä, joka haluaa merkata itsensä surevaksi. Siitä syntyi ajatus surunkantaja- korusta. Halusin luoda korun, jossa olisi jotain samaa ideaa. Halusin Surevillen valikoimiin korun, jonka avulla ihminen voisi näyttää muille surevansa. Toivon, että koru välittäisi myös voimaa surevalle. ”Tämä on minun suruni, suuri suru, mutta minä kannan tämän. Suru on minun loppuelämäni voima.”

Surunkantaja korussa on kietaistava, kaksinkertainen korkkiranneke, joka on ympäristöystävällinen ja vegaani vaihtoehto. Pehmeä, mukavantuntuinen korkki on kestävä vaihtoehto nahalle. Rannekkeen pituus n.40cm ja väri on musta. Rannekkeen voi pyöräyttää ranteeseen ilman rapulukkojen avausta.

Rannekkeessa on tekstilaatta ”surunkantaja” sekä roikkuva, musta höyhen, jonka paikkaa voi vaihtaa tai höyhenen voi halutessaan irrottaa kokonaan pois.

Korut valmistaa ihana Meimi Design. https://holvi.com/shop/Meimidesign/

Ensimmäiset 30 tilausta toimitetaan vko 22 aikana ja seuraavat 30 vko 23 aikana, jos posti vaan kulkee toivotusti! Huom! Jos tilaat samalla muitakin tuotteita, niin toimitan koko tilauksen, kun korut ovat saapuneet.

Jos korut ovat verkkokaupasta loppu, niin laitathan minulle viestiä toiveistasi ostaa koru. (johanna@sureville.fi) Tilaan lisää koruja aina kysynnän mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Surunkantaja – rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *