Kaunis muisto hänestä 

Sanoita surusi - Täytettävä muistokirja

(10 tuotearviota)

Surevalle voi olla vaikea puhua. Ei ole mitään sanoja. Me haluamme kuitenkin aina auttaa surevaa. Tämä kirja toimii surevalle kauniina muistona edesmenneestä rakkaasta sekä apuna vaikeiden asioiden käsittelyssä. Kirja on kaunis lahja surevalle, lohduksi niihin hetkiin, joissa ei ole sanoja.

24,90

Saatavuus: 42 varastossa

 

Tämä täytettävä muistokirja auttaa ja kannustaa surevaa sanoittamaan omaa suruaan, ja käsittelemään läheisen kuolemaa. Surukirja rohkaisee kertomaan myös niistä tunteistaan, joista ei haluaisi puhua ääneen kenellekään ja toimii samalla muistokirjana läheisestä sekä omasta suruprosessista.

Ensimmäinen painos myytiin lähes kokonaan jo ennen julkaisua.

Jokainen kirja tulee kertomaan erilaisen tarinan, sillä jokaisen suru on uniikki, täysin ainutlaatuinen. Jokaisen tapa käsitellä kuolemaa on myös omanlaisensa; oikeaa tapaa surra ei ole olemassa. Tämä surukirja kannustaakin sinua käsittelemään surua ja kuolemaa juuri sillä tavalla, joka sinulle sopii parhaiten.

Sanoita surusi – Täytettävä muistokirja sisältää

 • 127 sivua
 • 21 täytettävää kohtaa
 • 4 valokuvapaikkaa
 • tyhjiä sivuja omille ajatuksille
 • Sofia Amberlan 5 uniikkia maalausta kuvituskuvina.
 • Omia päiväkirjamerkintöjäni kirjassa on yhteensä 39. Ne toimivat peilinä surevalle ja auttavat oman surun sanoittamisessa.

Poimintoja kirjan aiheista

 • Se päivä, kun lähdit pois
 • Viimeinen yhteinen muisto
 • Näin kehoni reagoi suruun
 • Jos näkisin sinut nyt, sanoisin sinulle

Valmiit aiheet ohjaavat eteenpäin surun kästtelyssä ja sanoittamisessa

Puhumisen tavoin myös kirjoittaminen auttaa meitä käsittelemään tunteitamme. Kirjoittamalla jätämme myös pysyvän muiston surustamme, juuri sellaisena kuin se on. Omasta surusta kirjoittaminen voi kuitenkin tuntua haastavalta aloittaa, mutta alkuun pääsemisen jälkeen kirjoittaminen auttaa purkamaan tunteita paperille.

Surukirjassa on valmiita aiheita, jotka kannustavat sinua kirjoittamaan esimerkiksi viimeisestä yhteisestä muistosta ja siitä, mitä haluaisit sanoa läheisellesi, jos hän vielä olisi luonasi. Surukirja toimiikin sinulla myös kauniina muistokirjana läheisestäsi ja omasta suruprosessista, jonka ääreen voit vielä vuosien päästä halutessasi palata.

Surukirja on myös kaunis lahja surevalle ja toimii lohtuna niinä hetkinä, kun ei löydy sanoja. Voitkin antaa surukirjan surevalle läheisellesi lahjaksi, kun sinusta tuntuu, että sanat eivät riitä.

Sanoita surusi – Täytettävä muistokirja syntyi oman suruni pohjalta ja halustani auttaa surevia. Minulle kirjoittaminen oli terapiaa ja sen avulla sain myös käsiteltyä tunteitani syyllisyydestä ikävään. Surukirjassa onkin myös 39 henkilökohtaista päiväkirjamerkintää omalta surumatkaltani, jotka toimivat peilinä surevalle ja auttavat oman surun sanoittamista ja läheisen kuoleman käsittelemistä.

Tilaamalla kirjan Sureville verkkokaupasta, saat kirjan mukana kirjoittamani saatekirjeen, jossa kerron oman surumatkani käännekohdasta.

Haluaisitko Sanoita surusi -kirjan jälleenmyyntiin?

Jos olet kiinnostunut ottamaan Sanoita surusi – Täytettävän muistokirjan valikoimaasi, voit pyytää lisätietoa jälleenmyynnistä ja hakea jälleenmyyntitiliä täältä: http://sureville.fi/jalleenmyyjille/

10 arviota tuotteelle Sanoita surusi – Täytettävä muistokirja

 1. Asiakas

  Hei, Johanna! Kiitos ihanasta kirjasta 💕 Toinen meni heti lahjaksi, mutta tätä postitettavaa kappaletta selailin ihastuneena. Kirjasta on varmasti paljon apua kaikille läheisensä menettäneille. Kiitos, että olet sen kirjoittanut ❤️

 2. Asiakas

  Arvostan todella paljon, että jaat tarinasi meille ja siitä huolimatta muistutat kuinka suuri lahja elämä onkaan. Minä menetin todella läheisen ystäväni reilu vuosi sitten. Kirjasi avulla pääsn varmasti taas eteenpäin omassa surussani. Kiitos ❤️

 3. Asiakas

  Vastaanotin juuri aivan upean kirjan. Kiitos!!! Minun suruni on niin tuore ja olen vereslihalla. Uskon tämän kirjan auttavan minua tässä taipaleellani. Todella.

 4. Asiakas

  Täydellinen ❤️ Täällä itken ja luen mietteitäsi ja voin hyvin samaistua tunteisiisi. Sinä menetit lapsen ja minä mieheni.. ostin kirjan, että voin purkaa tuntojani siihen ja samalla kertoa lapsille (6kpl) minkälainen heidän isä oli 💕

 5. Asiakas

  Aivan ihana ja aito. Surun monia puolia väkevästi kuvaava ja silti toivorikas. Upea ❤️❤️

 6. Iris

  Hei, Johanna! Parcel Connect perillä Algarven Portimaossa. Kiitos, Taivasposti saapuu perille. Kyynelsilmin selaan hienosti paketoitua postia. Kirkosta eronnut Korkeampaan Voimaan luottava Surunmatkaaja lahjoittaa upeat Kirjat SuomiSeuran Algarven kirjastoon. Toivon, että täällä matkaajat saavat lohdun ja Skies Lad ainokaisemme suojaa Atlantin rantoja. Arvostan, että muistokirja on julkaistu.

 7. Kirsi (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen kirja läheisen rakkaan menettäneelle. Itse luin kirjaa pariin kertaan, sitten tuli vain tunne että pakko kirjoittaa joihinkin kohtiin jotain. Mieheni kuoli 7 viikkoa sitten. Tämä kirja tulee olemaan minulle todella tärkeä. Suosittelen kaikille surussa eläville.

 8. Annika (varmistettu kirjoittaja)

  Oli koskettava hetki avata saapunut paketti. Ajatuksella tehty saatekirje ja tervehdys ilahduttivat valtavasti. Arvostettavaa, miten Johanna on tehnyt tällaisen kirjan avuksi surun keskelle ja jakanut omia, henkilökohtaisia kokemuksiaan. Kirjassa on arvokkuutta ja upeat kuvitukset. Selasin ensin kirjan läpi ja luonnostaan lähtivät täyttymään ensimmäiset sivut. Kirja on laadukas ja inspiroiva. Suuret kiitokset Johannalle ja mukavaa kesän aikaa!

 9. Krista (varmistettu kirjoittaja)

  Herkkä hetki kun kirjaa selasin. Todella upea kirjakokonaisuus täytettävine osioineen. Vielä en ole valmis purkamaan kaikkea, mutta hiljalleen.. Kiitos, varmasti tulee käytyä suljettuja tunteita läpi ja samalla saa kirjan muistoista esim lapsille.

 10. Iris

  Hei, Johanna! Kirjani numero 3 kuvitettavana. Kirjasta tulee ainokaisemme oman näköinen: omat tekstit, omat kuvat. Tämä juhlistaa 10v kuolemasta juhlapäivää. Joka päivä täyttyy uusi sivu, uusi kuva, uusi teksti. Kannetkin ovat saaneet uudet kuvat. Jotain tärkeää on lähtenyt- tilalle tulee uutta. Edellinen tekstini 19.2.2021 saa lisää vahvistusta. Aika on itkeä, aika on surun ja aika ehjäksi vahvistua.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...