Kehystettävä adressijuliste - Taivaspostia

(1 tuotearvio)

Adressit jäävät usein vuosiksi  kaappeihin, koska niitä ei raaski heittää pois. Kehystettävä adressi on uudenlainen adressi, jossa on kannet ja sisällä Sofia Amberlan kuvittama upea, uniikki kuva, jonka voi kehystää.

14,90

Saatavuus: 72 varastossa

Adressit jäävät usein vuosiksi  kaappeihin, koska niitä ei raaski heittää pois. Kehystettävä adressi on uudenlainen adressi, jossa on kannet ja sisällä Sofia Amberlan kuvittama upea, uniikki kuva, jonka voi kehystää. Kannet voi laittaa kierrätykseen, sillä niissä ei ole mitään surevalle osoitettua tekstiä. Kaikki teksti löytyy kehystettävän kuvan takaa.

  • Taitettu A3 kansi, Materiaali Scandia 2000 Natural 200g White
  • Adressijuliste A4, Materiaali Scandia 2000 Natural 300g White
  • Toisella puolella Taivaspostia kuva, toisella puolella teksti
  • Täytettävät kohdat; kenen muistolle ja keneltä. Jos haluat, että lähetän adressin suoraan omaisille, niin muista lisätä nämä tiedot kassalla olevaan kommenttikenttään.
  • Taivaspostia runo:

 

Jokaisen kuiskauksenkin kuulen,

jatka puhumista minulle.

Lähetän viestejä mukana tuulen,

höyheninä ne saapuvat sinulle.

 

Täytettävät kohdat; kenen muistolle ja keneltä. Jos haluat, että lähetän adressin suoraan omaisille, niin muista lisätä nämä tiedot kassalla olevaan kommenttikenttään.

1 arvio tuotteelle Kehystettävä adressijuliste – Taivaspostia

  1. Laura (varmistettu kirjoittaja)

    Oli ihan mahtava asiakaskokemus! Halusin tilata adressin ja soitin Johannalle tiistaina ja kysyin että onnistuuko toimitus vielä perjantaihin mennessä. Tilaus oli käsitelty alle 10 minuutissa ja postissa, sitten vaan postin haltuun, lähettäjän puolelta kaikki meni 10+! Adressi oli eilen saapunut perille, eli kaikki meni täydellisesti. Kiitos ja suosittelen ❤

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.