Podcast sureville

Podcast sureville on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat puhua avoimesti vaikeasta, mutta samalla niin luonnollisesta aiheesta – kuolemasta. Jokaisessa jaksossa keskustellaan vaihtuvan vieraan kanssa kuolemasta, surusta ja niihin liittyvistä tunteista, aina vieraan näkökulmasta. Vieraaksi on tulossa surevia ihmisiä, kuoleman ja surun parissa työskenteleviä yrittäjiä sekä ammattilaisia, jotka joutuvat työssään kohtaamaan kuolemaa sekä surevia omaisia.

Jakso 1

Podcast surevillen ensimmäisessä jaksossa on vieraana valmentaja, muusikko ja viestijä Sanna Salovuori. Sanna tuottaa verkkopalvelu surussa.fi kautta kaunista, uniikkia musiikkia hautajaisiin ja hän kirjoittaa tällä hetkellä myös kirjaa ystävänsä kuolemasta. Tässä jaksossa puhumme Sannan työstä kuoleman ja surun parissa sekä kuolemaan liittyvistä tunteista ja ajatuksista. Tervetuloa mukaan!

Onko pappi koskaan vapaalla? Voiko kuoleman kohtaamiseen koskaan tottua? Tässä jaksossa vieraanani on Kallaveden seurakunnan pappi Miia Gabel, jonka kanssa keskustellaan papin työstä sekä surun ja kuoleman kohtaamisesta.

Jakso 3

Hautauspalvelut verkossa. Onko ala murroksessa uusien innovaatioiden myötä? Viekö verkossa hoidettavat hautauspalvelut meitä entistä kauemmaksi kuoleman kohtaamisesta? Kolmannessa jaksossa vieraanani on eHautauksen perustaja ja toimitusjohtaja Ville Sutinen. Jaksossa puhutaan Villen kanssa mm. siitä miten Ville päätyi tälle alalle sekä siitä miten eHautaus käytännössä toimii ja kenelle se on hyvä vaihtoehto?

Jakso 4

Neljännessä jaksossa vieraanani on paperitaiteilja Riinaliina Eräpohja. Hänen yrityksensä Syntydesign valmistaa mm. uniikkeja, paperista valmistettuja uurnia.