Keskustelua kuolemasta

Nyt kuolemasta ja surusta puhutaan avoimesti myös podcastissani!

Podcast sureville on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat puhua avoimesti vaikeasta, mutta samalla niin luonnollisesta aiheesta – kuolemasta. Jokaisessa jaksossa keskustellaan vaihtuvan vieraan kanssa kuolemasta, surusta ja niihin liittyvistä tunteista, aina vieraan näkökulmasta. Vieraaksi on tulossa surevia ihmisiä, kuoleman ja surun parissa työskenteleviä yrittäjiä sekä ammattilaisia, jotka joutuvat työssään kohtaamaan kuolemaa sekä surevia omaisia.

Podcast sureville ensimmäisessä jaksossa on vieraana valmentaja, muusikko ja viestijä Sanna Salovuori. Sanna tuottaa verkkopalvelu Surussa.fi kautta kaunista, uniikkia musiikkia hautajaisiin ja hän kirjoittaa tällä hetkellä myös kirjaa ystävänsä kuolemasta. Tässä jaksossa puhumme Sannan työstä kuoleman ja surun parissa sekä kuolemaan liittyvistä tunteista ja ajatuksista.

Jos sinulla olisi sanottavaa aiheesta ja haluaisit vieraaksi tai haluat antaa palautetta, niin ota yhteyttä johanna@sureville.fi Jos sinulla on viikonloppuna aikaa ja halua kuunnella podcastin ensimmäinen jakso, niin se löytyy alla olevasta linkistä. Jatkossa kaikki tulevat jaksot löytyvät Sureville.fi nettisivuilta. Tulevia vieraita on jo sovittuna ja jaksoja on tarkoitus nauhoittaa pari kertaa kuukaudessa.

Ensimmäisen jakson pääset kuuntelemaan tältä: https://anchor.fm/…/Podcast-sureville-Sanna-Salovuori-epvffn