Surunkantaja - rannekoru. Ennakkomyynti.

(6 tuotearviota)

ENNAKKOMYYNTI (Korut toimitetaan viikolla 26, kesä-heinäkuunvaihteessa)

Surunkantaja korussa on kietaistava, kaksinkertainen korkkiranneke, joka on ympäristöystävällinen ja vegaani vaihtoehto. Pehmeä, mukavantuntuinen korkki on kestävä vaihtoehto nahalle. Korussa on kiinni kaunis höyhen koriste sekä surunkantaja -tekstilaatta. Rannekkeen pituus n.40cm ja se on väriltään musta. (Huom! Mittaa ranteesi vaikka narun avulla, että koru on sopiva ranteeseesi. Uutta surunkantaja -korun mallia ei pysty jatkamaan magneeettilukituksen vuoksi)

29,90

Saatavuus: 10 varastossa

Surunkantaja – rannekoru ENNAKKOMYYNTI. Korujen toimitus syys-lokakuun vaihteessa.

Rakastan entisajan ajatusta surunauhasta. En sitä, että olisi vain joku tietty aika surra, vaan sitä rohkeaa ihmistä, joka haluaa merkata itsensä surevaksi. Siitä syntyi ajatus surunkantaja- korusta. Halusin luoda korun, jossa olisi jotain samaa ideaa. Halusin Surevillen valikoimiin korun, jonka avulla ihminen voisi näyttää muille surevansa. Toivon, että koru välittäisi myös voimaa surevalle. ”Tämä on minun suruni, suuri suru, mutta minä kannan tämän. Suru on minun loppuelämäni voima.”

Surunkantaja korussa on kietaistava, kaksinkertainen korkkiranneke, joka on ympäristöystävällinen ja vegaani vaihtoehto. Korussa on magneettilukitus, jonka avulla saat korun ranteeseeen helposti ilman apukäsiä! Pehmeä, mukavantuntuinen korkki on kestävä vaihtoehto nahalle. Rannekkeen pituus n.40cm ja se on väriltään musta. (Huom! Mittaa ranteesi vaikka narun avulla, että koru on sopiva ranteeseesi. Surunkantaja -korun mallia ei pysty jatkamaan magneeettilukituksen vuoksi. Älä vedä/venytä ranneketta, sillä liimaus ei kestä vetämistä. Rannekkeessa on helposti avattava magneettilukitus. Nosta hopeisella kohdalla olevasta saranakohdasta päälimmäistä osaa sivuttain ylös, niin lukko aukeaa. Kts. kuva)

Rannekkeessa on tekstilaatta ”surunkantaja” sekä roikkuva, musta höyhen, jonka paikkaa voi vaihtaa tai höyhenen voi halutessaan irrottaa kokonaan pois. Uusissa koru-tilauksissa tekstilaatassa on kaunis lasimainen hartsipinta. Tämä uusi hartsipinta on erilaatuinen kuin ensimmäisissä koruerissä ollut hartsipinta, sillä se kovettuu UV-valon avulla ja jatkaa kovettumistaan vielä päivänvalossa.

Ps. Jos Surunkantaja-rannekorut ovat verkkokaupastani loppu, niin laitathan minulle viestiä toiveistasi ostaa koru. (johanna@sureville.fi) Ilmoitan sinulle heti, kun uusi erä koruja on tilattavissa täällä.

HUOM! JOS TILAAT KORUN ENNAKKOMYYNNISTÄ (Silloin otsikkossa lukee ennakkomyynti) JA TILAAT MUITA TUOTTEITA SAMALLA, NIIN HUOMIOTHAN, ETTÄ TOIMITAN KAIKKI TUOTTEET YHTÄAIKAA, KUN KORUT SAAPUVAT.

Ps. Jos Surunkantaja-rannekorut ovat verkkokaupastani loppu, niin laitathan minulle viestiä toiveistasi ostaa koru. (johanna@sureville.fi) Ilmoitan sinulle heti, kun uusi erä koruja on tilattavissa täällä.

Korut valmistaa ihana Meimi Design. https://www.meimidesign.fi

UUTTA! Surunkantaja-koruun saa nyt lisäosana valokuvariipuksen omalla valokuvalla hintaan 14,00€. Riipukset valmistaa ihana Pliide. Uusi riipusviikonloppu järjestetään aina kysynnän mukaan, jonka aikana voit tilata valokuvariipuksen täältä: https://www.pliide.fi/tuote/valokuvariipus-surunkantaja-rannekoruun/

 

 

 

6 arviota tuotteelle Surunkantaja – rannekoru. Ennakkomyynti.

 1. Katriina Hämäläinen

  Minulle on tärkeää kantaa mukanani jotain, joka liittyy siihen, että menetin tyttäreni 4 vuotta sitten. Tätä rannekorua tulen pitämään joka päivä! ❤️

 2. Susanna Arppe (varmistettu kirjoittaja)

  Koru on aivan ihana. ❤️
  Tämä kulkee mukanani symbolisena muistona tyttärestäni, jonka vuosi sitten menetin. Toki hän mielessä on ilman koruakin, mutta tämä tuo jollain lailla lohtua. ❤️

 3. Maija-Leena Lätti

  Poikani muistoksi, joka menehtyi yllättäin, ei päivääkään mene etten häntä muista.

 4. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Tämän korun myötä tuntuu että isosisko on lähellä vaikka on jo poissa 💖

 5. Mirkku Isoaho (varmistettu kirjoittaja)

  Koru on niin poikani ja minun oloinen. Se näyttää ja tuntuu tältä toiselta elämältä. Kiitos tästä!

 6. Mira Harju (varmistettu kirjoittaja)

  Kaunis yksinkertaisuudessaan.
  Ostin itselleni ja sisarelleni nämä, muistuttamaan äidistämme. Tämä on niin hänen tyylinen, että näen äitini tässä. Muistuttaa myös siitä, etten ole surun kanssa yksin, vaan meitä on monia muitakin. Kiitos tästä korusta, ja voimia meille kaikille surumme keskellä ♥️

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.